Termékeink

Szaküzletünkben megtalálhatóak mindazon termékek, amelyek szükségesek lehetnek automata öntözőrendszerekhez. A teljesség igénye nélkül alább megtalálhatóak a főbb termékek.

Öntözés vezérlők

Az automata öntözőrendszerek programozott irányításáért az öntözőrendszer vezérlők felelnek. Többféle kivitel létezik, pl. beltéri, kültéri, „okos”, elemes, közvetlenül kerti csapra szerelhető.

Érzékelők

Az érzékelők fontos szerepet töltenek be az automata öntözőrendszer működésében. Segítségükkel megelőzhető a pazarló vízfogyasztás, egy jól beállított esőérzékelővel fontos lépést tehetünk a víztakarékosság irányába.

Mágnesszelepek

A mágnesszelepek az öntözőrendszer zónára osztásában segít. Tulajdonképpen elektomos csapok, amelyek az öntözésvezérlő jelére nyitják, illetve zárják az öntözési zónákat. Megkülönböztetünk belőle 9V-os, és 24V-os változatokat.

Szórófejek

A szórófejek juttatják ki a vizet az öntözendő területre. Alapvetően két fajtát különböztetünk meg: Spray típusú szórófejeket és rotoros típusú szórófejeket

Fúvókák

A fúvókák közt több féle gyártó több típusát találhatjuk meg. Általánosságban elmondhatjuk, hogy vannak a spray típusú fúvókák, illetve a rotator típusú fúvókák.

Idomok

A csőkötések egyszerű és gyors létrehozásához idomokat használunk. Az öntözéstechnikában megkülönböztetünk KPE,LPE idomokat, illetve a szórófej bekötéshez speciális bordás idomokat.

Csövek

Az automata öntözőrendszerek kiépítéséhez többféle cső használatos: KPE cső, LPE cső, szórófejbekötő cső, csepegtető cső, kapilláris cső.

Mikroöntözés

A mikroöntözést leggyakrabban sziklakertekben, magaságyásokban használjuk, ahol a hagyományos szórófejes öntözés nem megoldható, de fontos szempont az esztétika is.

Hobbi öntözés

Hobbi öntözésnek hívunk minden olyan eszközt, amely nem kapcsolódik szorosan a professzionális öntözőrendszerekhez. Ilyenek pl. a „slag”, slag csatlakozók, slaghoz csatlakoztatható öntözőfejek, kézi öntözés eszközei.